A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 10:53
Кількість переглядів: 361

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

19 грудня до  Тростянецького старостинського округу  завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. У Тростянецькому СБК разом з молодіжною групою вчителів Тростянецького ЗЗСО було проведено святкове дійство «Забілів снігами гай – іде Святий Миколай.»

 Діти розповідали вірші, приймали активну участь у проведенні конкурсів,танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя  діти  отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

Свято вдалося на славу, а щасливі діти побігли додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень