A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Рукавичка для Святого Миколая

Дата: 18.12.2021 17:27
Кількість переглядів: 652

Від щирого серця вітаємо всіх з Днем Святого Миколая!  

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Українці  здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти. То ж прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обо'язково запам'ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода.

17 грудня у Великоплосківському Будинку Культури відбулася конкурсно- розважальна програма для дошколят, учнів початкової школи та дітей з малозабезпечених сімей.. Проведено новорічний флешмоб , музичну вікторину та хоровод біля ялинки. Найбільш дітворі сподобався майстер-клас з виготовлення новорічної гірлянди. Діти із задоволенням робили гірлянду, і навіть провели змагання "Чия гірлянда найдовша". Було тепло та затішно , як на сімейномі святі. Всіх діток пригостили солодощами і теплими посмішками. 

Іди, іди Миколаю, ми тебе так чекали!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень