A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запрошуємо на виставку "Новорічна ялинка"

Дата: 05.12.2021 21:51
Кількість переглядів: 294

Обласна виставка - акція «Ялинка» - етапи Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Украінський сувенір»  проводиться щорічно з метою формування в учнів i вихованців дбайливого ставлення до природи; формування практичних умінь та навичок учнів i вихованців у виготовленні новорічно-різдвяних композицій, які символізують i відображають новорічну та різдвяну флористику; залучемня молодого покоління до джерел i процесу створення виробів українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів i технік.

До участі у Виставці-акціі надуються кращі роботи виоапнців, учнів та учнівських колективів позашкільних освітніх закладів та закладів загальноі середньої освіти територіальних громад.

Заклади освіти Великоплосківської громади прийняли участь у виставці-акції "Ялинка".  Кращі роботи вихованців було надіслано до обласного гуманітарного центру позашкільної освіти для участі в II етапі Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Украінський сувенір» (далі Виставка-акція) на базі еколого-натуралістичного підрозділу Одеського обласного гуманітарного центру позашшльної освіти та виховання.

Запрошуємо всіх мешканців громади на виставку "  Новорічна ялинка", у якій взяли участь діти всієї громади.    Будемо раді всім  відвідувачам. Виставка проходить у Великоплосківському будинку культури с понеділка по п'ятницю с 8:00 до17:00

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень