A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття культурно-освітнього медіа-центру на базі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради»

Дата: 05.12.2021 20:49
Кількість переглядів: 573

Вітаємо всіх мешканців Великоплосківської громади зі значною подією - відкриття культурно-освітнього медіа-центру на базі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради».  Створення сучасного медіа-простору для населення нашої громади –це спільна робота керівництва нашої громади та департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації і працівників бібліотеки.

Департаментом культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації передано  «Публічній бібліотеці Великоплосківської сільської ради» Роздільнянського району Одеської області комплект обладнання для створення культурно-освітнього медіа-центру на базі закладів культури в рамках обласної програми «Культура Одещини 2020-2022 роки» на суму 116 100, 00 грн. Депутатами Великоплосківської сільської ради було прийнято рішення про виділення коштів для придбання меблів щодо оснащення Публічної бібліотеки нашої громади.

На відкриття медіа-центру до нас завітали гості : заступник начальника управління культури, національностей та релігії Одеської обласної державної адміністрації - начальник відділу культури Тарасова Ольга Миколаївна, директор обласного центру української культури  Вітос Валентина Ігнатіївна.

Свято розпочалось за душевної пісні у виконання Великоплосківського народного хору і добрими словами подяки до шановних гостей. З вітальним словом до присутніх звернувся Великоплосківський сільський голова Батурін І.М. Він висловив слова пошани та гордості  за нашу громаду, адже  бібліотеки приймають новий формат в наданні культурних послуг мешканцям. Функціонування нашого медіа-центру дозволить на більш якісному рівні забезпечувати сучасний стиль суспільно-громадських подій. Адміністрація  громади ставить питання не про закриття бібліотеки, а про зміну їх роботи, адаптацію до сучасних потреб. Душевні слова подяки линули до керівництва громади та побажаннями подальшого розвитку в області культури нашого регіону від гостей нашого заходу. Звертаючись до присутніх Ольга Миколаївна та Валентина Ігнатіївна поділились своїми мріями щодо інтелектуального, культурного  розвитку громад та людського потенціалу, популяризації кращих практик і оновлення бібліотечних фондів.

Директор Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради -  Чернігівська Л.І. та провідний бібліотекар Єждіна О.О. ознайомили всіх бажаючих з медіа-центром  - невелика екскурсія новою бібліотекою. Свої досягнення та нові цілі було представлено  за допомогою нової комп’ютерної техніки  та проектору. Багато  намічених цілей для Публічної бібліотеки, але виділено головну – навчання населення громади медіа грамотності. Тому запрошуємо всіх бажаючих отримати кваліфіковану допомогу в отриманні інформації в медіа-центрі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради».

Бажаємо нових звершень та нових читачів у сучасному культурно-освітньому медіа-центрі на базі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень