A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітали велику родину аграріїв у нашій громаді

Дата: 22.11.2021 12:40
Кількість переглядів: 297

День працівників сільського господарства – особливий і величний Це свято, присвячене всім аграріям Великоплосківської громади а також працівникам підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції. Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Нажаль велику родину аграріїв цього року разом зібрати не маємо можливості через карантинні обмеження. Тому було вирішено привітати колективи сільгосппідприємств громади на своїх місцях роботи.

До урочистостей та привітань приєдналися Великоплосківський сільський голова  Іван Батурін, секретар Великоплосківської сільської ради Сергій Шлюшкін, старости старостинських округів Ганна Дубровіна , Ірина Бондаренко, Людмила Орлова та учасники художньої самодіяльності. Будинків культури громади. Звертаючись до присутніх, кожен із виступаючих щиро подякував усім працівникам сільського господарства – тим, хто працював і працює на благодатній родючій землі за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння та витримку. А також побажали, щоб урожаї славні кожен рік вдавались, шоб труд гарну ціну мав, а всі товари мали гарний попит. З великою вдячністю та пошаною було вручено кожному колективу запашний коровай і  в подарунок пролунали щирі привітання та душевні пісні.

Висловлюємо велику вдячність за гостинність, теплі слова і посмішки колективам  сільських господарств, старостинським округам.

Вітаємо зі святом всі колективи сільгосппідприємств, фермерські господарства та фермерів-одноосібників і висловлюємо слова подяки за допомогу в благоустрою рідного краю. Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом  щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень