A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запрошення на виставку експонатів періоду 60-90-х років ХХ століття до Дня села Тростянець

Дата: 17.11.2021 13:44
Кількість переглядів: 450

Шановні жителі громади!

Запрошуємо вас на фотозону (виставку експонатів періоду 60-90-х років ХХ століття) до Дня села Тростянець.
  Село Тростянець святкує свій день народження -110 років з дня заснування. Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок зробленого за певний проміжок часу. 
    Наше село має дуже багату та велику історію. На жаль, перших засновників села вже немає в живих. Але є нащадки, які зберігають фотознімки, домашній посуд тих років. Завдяки їм працівниками Будинку Культури та бібліотеки-філії  була створена фотозона в стилі ретро. Велика подяка за  надані експонати: Таліповій Л.С., Мамроцькій Г.В., Дубровіній Р.Г., Приваловій Т.В., Недобой Р.І., Нікуліній В.Д., Коцюрубі І., Чернову В.І., Плеханову Ю.М. Колібеденко А. 
     Кожне село має свою давню історію. В нашому Тростянецькому окрузі  таких сіл – сім. І кожне із них унікальне. Історія сіл багата й цікава. В кожному селі свої  традиції та звичаї, які  передаються з покоління в покоління. Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею примножують славу округу. Вони вдень та вночі працюють на землі, щоб виростити добрий врожай. Село неможливе без працівників сільського господарства. День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає, працює, хто приїхав сюди колись, щоб залишитися тут назавжди. Низький уклін вам за самовіддану працю, любов до рідного села, за внесок у розвиток і добробут округу. Хай щастя, любов і достаток живуть у кожному домі та в кожній родині.

   У зв'язку з карантинними обмеженнями просимо заздалегідь попередити організаторів виставки та при собі мати захисні маски.

   Виставка працює з 9.00 до 17.00 кожного дня, починаючи з 16.11 2021 року по 30.11.2021 року.


 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень