A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підсумки конкурсу "Україна очима молоді"

Дата: 14.10.2021 20:12
Кількість переглядів: 372

До 30 річниці незалежності України на території Великоплосківської сільської ради було проведено конкурс серед учнівської молоді «Україна очима молоді». Мета конкурсу - формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, виявлення талановитих дітей, заохочення і розвиток їх творчих здібностей через організацію спеціальних заходів для таких дітей. Тема конкурсу пов'язана з історією становлення нашої незалежності і формування національної свідомості.

У конкурсі прийняли участь учні та вихованці закладів освіти та культури громади в трьох номінаціях «Малюнок», «Фотографія», «Робота з природного матеріалу».

Вітаємо переможців конкурсу «Україна очима молоді»!!!

  1. Блінова Марія, учениця 11 класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Фотографія».
  2. Храмова Віра, учениця 8-А класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Малюнок», середня група (індивідуальна робота).
  3. Орлова Ганна, учениця  6-Б  класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», середня група (індивідуальна робота).
  4. Крецу Дар’я, учениця  8-Б  класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», середня група (групова робота).
  5. Агнокова Юлія, учениця  8-Б  класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», середня група (групова робота).
  6. Маслова Анастасія, учениця  7  класу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», середня група (групова робота).
  7. Привалова Дар’я, учениця 9 каласу Великоплосківського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», старша група( індивідуальна робота).
  8. Іванов Роман, учень Тростянецького ЗЗСО, переможець в номінації «Малюнок», середня група (індивідуальна робота).
  9. Дубровіна Вероніка, учениця 8 класуТростянецького ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», середня група (індивідуальна робота).
  10. Волошина Софія, учениця 3 класу Тростянецького ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», молодша група (індивідуальна робота).
  11.  Іванова Світлана, учениця 2 класу Новосавицького ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», молодша група (індивідуальна робота).
  12. Серт Дарина, учениця 1 класу Новосавицького ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», молодша група (індивідуальна робота).
  13.  Караманова Анастасія,  учениця 8 класу Слов’яносербського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», старша група (індивідуальна робота).
  14.  Матвійко Діана,  учениця 8 класу Слов’яносербського ЗЗСО, переможець в номінації «Робота з природного матеріалу», старша група (індивідуальна робота).

 

Бажаємо натхнення, творчих успіхів і злетів.

Фото без описуРобота Блінової Марії(с.Великоплоске)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуРобота Іванова Романа (Тростянецький ЗЗСО)

Фото без опису

Робота Іванової Світлани(с. Новосавицьке)

Фото без описуРобота Серт Дарини (с. Новосавицьке)

Фото без описуРобота Привалової Дарії (с. Великоплоске)

Фото без описуРобота Орлової Ганни(с. Великоплоске)

Фото без описуРобота Храмової Віри(с. Великоплоске)

Фото без описуГрупова робота Агнокової Юлії, Маслової Анастасії, Крецу Дарії           (с. Великоплоске)

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуРобота Караманової Анастасії(с. Слов'яносербка)

Фото без описуРобота Стамової Тетяни(с. Слов'яносербка) 

Фото без описуРобота Матвійко Діани(с. Слов'яносербка)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень