Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Козацькі розваги" - відкритий захід у Великоплосківському будинку культури.

Дата: 14.10.2021 20:17
Кількість переглядів: 409

14 жовтня в Україні відзначається День захисника України, який нероздільно пов’язаний із розвитком українського війська та його військових традицій.

У цей день українці поціновують воїнів, які в різні часи обороняли і обороняють нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України незалежно від службового становища та статі. Вітаємо з Днем захисників і захисниць України і з Днем Українського козацтва та Покровом Пресвятої Богородиці.

14 жовтня Великоплосківський будинок культури провів відкритий захід для для дітей та молоді «Козацькі розваги».  На початку заходу ведучі привітали всіх присутніх зі святом і пригадали разом з глядачами історичні факти  з часів існування козаків. До вітального слова було запрошено  головного спеціаліста  відділу освіти, культури, молоді ,спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Труханову І. П. Від відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму було вручено грамоти та призи  переможцям та учасникам конкурсу «Україна очима молоді». Після привітання почалась естафета "Козацькі розваги", в якій не було переможених, бо перемогла дружба. По закінченню естафет спільне приготування куліша. Спільний обід, вручення подарунків – стільки позитивних вражень. Учасники заходу залишилися задоволені своєю кмітливістю та спритністю, як справжні козаки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень