A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

14 жовтня - День захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 11:18
Кількість переглядів: 279

Шановні наші Захисники !

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Сьогодні День захисника Вітчизни є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська!

З повагою виконавчий комітет Великоплосківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень