A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Мудрі та багаті літами

Дата: 07.10.2021 15:32
Кількість переглядів: 420

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цей день- не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини суспільства.

З нагоди свята в Новосавицькій сільській бібліотеці філії спільно з будинком культури було проведено захід. На годину доброго спілкування були запрошені люди поважного віку. На заході була присутня староста села Орлова Людмила Анатоліївна, яка привітала відвідувачів добрими, щирими словами та декламувала чудові гуморески. Запрошені гості співали багато українських народних пісень. На завершення свята було проведено лотерею, всі активно брали участь. Кожен отримав маленький подарунок.

 Напередодні міжнародного Дня людей похилого віку працівниками Тростянецького будинку культури та бібліотекарем Тростянецької бібіліотекі - філії було проведено свято.  На свято були запрошені люди поважного віку. Гостей привітали добрими помішками, вітаннями  та гарними піснями. На завершення розіграли лотерею від соціального відділу Великоплосківської сільської ради.

Привітали зі світом своїх односельців дружній колектив  Слов’яносербського старостинського округу. Бібліотекарем Слов’яносербської бібліотеки-філії і творчими працівниками будинку культури було проведено захід «Мої літа- моє багатство». Звучали вірші, гуморески, пісні і теплі слова в сімейному колі. Гостей пригостили теплим чаєм, душевними піснями та подарунками.

Із святом вас , дорогі друзі! Хай зозуля кує вам літа у здоров'ї , достатку , благополуччі, мирі і злагоді з усією нашою родиною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень