A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ярмарок вакансій

Дата: 01.10.2021 08:17
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

     23 вересня 2021 року у Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості відбувся Ярмарок вакансій. В заході взяли участь   понад 20 безробітних, шукачів роботи  та представники роботодавців.        

        Відкриваючи захід, директор Великомихайлівської районної філії Антоніна Дикуненко наголосила: «Основним пріоритетом діяльності служби зайнятості є поєднання інтересів роботодавців та безробітних для задоволення потреб обох сторін».

      Фахівцями районної філії були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися.  Представники роботодавців детально ознайомили шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів, графіком роботи, умовами оплати праці та  основними обов`язками працівників.  Деякі роботодавці творчо підійшли до участі в Ярмарку вакансій, розмістивши продукцію, інформаційні матеріали, буклети про свої підприємства.

      Захід пройшов у формі жвавого діалогу, присутні отримали вичерпні відповіді на всі запитання та мали можливість визначитися у своїх професійних вподобаннях. Претенденти на роботу отримали запрошення  з метою ознайомлення з робочим місцем. В результаті проведеного  заходу 2 особам з числа зареєстрованих безробітних  видано направлення  з подальшим працевлаштуванням.

      Учасники Ярмарку вакансій  залишилися задоволені організацією та проведенням заходу.      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень