A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок

Дата: 20.09.2021 08:47
Кількість переглядів: 591

     Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Учні та вчителі нашого ЗЗСО прийняли активну участь у  заходах, спрямованих на  популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху.

     Протягом тижня діти ознайомились  з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, залучені до цікавих та активних спортивних заходів.

     Учні 1-9 класів стали активними учасниками на Олімпійському уроці «Спорт – посол миру», взяли участь у змаганнях з бігу, стрибків, футболу  отримавши спортивний заряд енергії. Також було проведено естафету «Маленькі олімпійці», організовано похід до лісу в якому діти із задоволенням грали в квест "Подорож до Олімпійської вершини".

     Дуже пізнавальними та цікавими були виховні заходи для учнів 6, 8, 9 класів "Олімпійські чемпіони України", учнів 7 класу "Олімпійський рух в Україні". У бібліотеці було проведено заняття "Спорт - сила, краса, здоров'я!"

     А завершився тиждень підведенням підсумків та нагородженням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень