A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи»

Дата: 12.08.2021 09:16
Кількість переглядів: 312

Фото без опису 

        Дуже не просто сьогодні знайти роботу без сторонньої допомоги. На сучасному ринку праці успіху домагаються, як правило, більш активні, практичні та комунікабельні фахівці. В умовах конкурентної боротьби за робоче місце людина, яка шукає роботу, повинна знати сучасні прийоми пошуку роботи та вміти їх використовувати при спілкуванні з потенційним роботодавцем.

         Дієвою формою в цьому напрямку є майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи», під час якого спеціалісти  Великомихайлівської районної філії Одеського обласного  центру зайнятості допомагають безробітним засвоїти техніку бесіди з роботодавцем, складання резюме, ділового мовлення, а також набувати конкретних навичок у вирішенні проблем працевлаштування.

         Так,  12 серпня 2021 року відбувся черговий майстер-клас з техніки пошуку роботи .  Учасники семінару обговорювали від чого ж залежить успіх у пошуку роботи, визначали власні  важливі пріоритети та чого кожен очікує від майбутньої роботи. Профконсультант центру зайнятості  звернула увагу на фактори, які обов’язково  необхідно враховувати при пошуку роботи з орієнтацією на потреби місцевого ринку праці. Також  всі разом розглянули можливу поведінку шукача роботи очима роботодавця. Адже успіх залежить не лише від оперативності знаходження інформації про вільне робоче місце або вакантну посаду, а й від здібності шукача роботи довести роботодавцю, що лише він здатний її зайняти. Тому безробітні із задоволенням дізналися, на що потрібно звернути увагу під час співбесіди  з роботодавцем, що сприяє успіху у співбесіді та можливі варіанти відповідей на типові запитання.

          Спеціалісти центру зайнятості мають велику надію, що семінари з техніки пошуку роботи допомагають безробітним досягти успіху у пошуку роботи, розширювати свій професійний світогляд, напрацьовувати  нові професійні навички  та враховувати вимоги роботодавців  до спеціалістів. Тому кожен з них з нашою допомогою швидше знаходить своє місце на сучасному ринку праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень