A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вул. Терешкової на території села Великоплоске

Дата: 28.07.2021 15:17
Кількість переглядів: 878

Розпорядженням сільського голови «Про призначення місцевих громадських обговорень на території села Великоплоске щодо перейменування вул. Терешкової» від 26.07.2021 року № 1482-04 було призначено провести місцеві громадські обговорення.

Громадські обговорення відбудуться  о 16:00 годині 29 серпня 2021 року в будинку культури, за адресою: с. Великоплоске, пров. Сільрадівській, буд.5.

Початок реєстрації учасників – з 15:30 годин.

 

Право голосу на громадському обговоренні мають громадяни, яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років, які проживають по вулиці Терешкової.

Учасникам обговорень необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

Обговорення проводиться за принципом відкритого голосування.

 

Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Адреса електронної пошти: v-ploskoe.gromada@ukr.net, поштова адреса: вул. Центральна, буд. 121, с. Великоплоске, 67140.

Строк для подання пропозицій (зауважень): до 22 серпня  2021 року.

 

Підстава для проведення громадського обговорення: звернення на гарячу лінію та рішення виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради від 26.05.2021 № 61 «Про розгляд звернень громадян щодо перейменування вулиці Терешкової та призначення відповідальних осіб за підготовку матеріалів до громадського обговорення щодо перейменування вулиці Терешкової».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень