A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запорука успішної співпраці

Дата: 22.06.2021 11:42
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

       Важливою умовою стабільної ситуації на ринку праці Великомихайлівщини є тісна взаємодія та чітка організація роботи служби зайнятості з роботодавцями. Залученню роботодавців до співпраці передує активна роз’яснювальна робота щодо можливостей задоволення службою зайнятості потреб роботодавця у кадрах. Відвідування підприємств є результативним для налагодження подальшої взаємодії зі службою зайнятості.

      Так, 23 червня 2021 року, директор Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніна Дикуненко здійснила робочий візит до товариства з обмеженою відповідальністю «ТАК-АГРО» та зустрілась з керівником товариства Вадимом Недоступом. Це товариство – велике сільськогосподарське підприємство, на якому працюють понад 80 працівників. Тут створено гарні умови праці та відпочинку, впроваджуються передові технології по обробітку сільськогосподарських культур.З початку року фахівцями районної філії було працевлаштовано до товариства понад 15 безробітних. Після курсів підвищення кваліфікації та індивідуальних співбесід, роботодавець отримав підготовлених фахівців, які нині старанно виконують свою роботу.

       Сторони обговорили спільні кроки на майбутнє щодо укомплектування вакансій за сприянням служби зайнятості, а також розглянули питання з організації робіт тимчасового характеру.

        «З фахівцями Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості у нас склалися дружні стосунки, що ґрунтуються на професіоналізмі та взаєморозумінні» - розповідає керівник товариства.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень