A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКА ГРОМАДА ЗАКУПИЛА ПУТІВКИ НА ВІДПОЧИНОК ДЛЯ 19 ДІТЕЙ

Дата: 16.07.2021 17:49
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил та поліпшення стану здоров`я дітей.  Влітку батьки прагнуть, аби їхні діти добре відпочили.

Великоплосківська сільська рада закупила путівки для оздоровлення дев’ятнадцяти дітей на сервісі публічних закупівель  Prozorro на суму 95 тисяч 760 гривень, та транспортні видатки – 7 тисяч 440 гривень, які заплановані Програмою підтримки та забезпечення прав дітей «Щаслива дитина – успішна родина» на 2021-2022 роки, затвердженою рішенням III сесії Великоплосківської сільської ради VIIІ скликання №63-VIІI від 24.12.2020 року зі змінами. Кошти на придбання путівок виділено з бюджету Великоплосківської сільської ради.

   Розпорядженням Великоплосківського сільського голови №111/02-04 від 26.05.2021 року затверджено порядок відбору та направлення дітей до закладів відпочинку та оздоровлення, а також перелік документів, необхідних для отримання путівки.

         Відпочинок дітей у Дитячому оздоровчому закладі «Зорька», що в Одеській області відбувався протягом 02-15 липня 2021 року.

       Дитячий оздоровчий табір «Зорька» розташовується на курорті Рассейка на березі Чорного моря. Його покликання - це повноцінний відпочинок і оздоровлення. До цього розташовує хороший режим дня і налагоджене харчування. Діти відвідували море 2 рази на день: вранці і ввечері, грали в різні ігри, плавали, приймали участь у конкурсах та спортивні естафетах. Діти повернулись додому загорілі, веселі, щасливі та захоплені відпочинком у таборі«Зорька».

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису
Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень