Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН СПЕЦІАЛІСТАМИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ!!!!

Дата: 16.07.2021 12:22
Кількість переглядів: 657

14.07.2021 року у приміщенні Великоплосківської сільської ради працював Консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги. 

Юристи Великомихайлівського бюро правової допомоги Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надавали консультації жителям громади з приводу відкриття ринку землі, підстав та порядку дострокового розірвання договорів оренди землі.

Фото без опису

Також пройшла робоча зустріч Великоплосківського сільського голови Івана Батуріна з директором центру Тетяною Кулішовою, на якій розглянули напрямки подальшої співпраці та реалізацію спільних заходів. 

Фото без описуЗ державним реєстратором Відділу організації надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради Рудою Ольгою відбулося обговорення головних проблем, які виникають у жителів громади щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно, а саме: відсутність або неналежним чином оформлені документи, які є підставою для державної реєстрації права власності та інших речових прав, та шляхи вирішення зазначених проблем.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень