A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Святкування Івана Купала в великій родині

Дата: 08.07.2021 14:52
Кількість переглядів: 3932

Фото без опису

Велика родина Великоплосківської громади яскраво та весело відмітила свято Івана Купала. Приймав гостинно всіх Тростянецький старостинський округ. Свято розпочалось з захоплюючого танцю-привітання з рушниками всіх присутніх жителів громади . Староста Тростянецького старостинського округу Дубровіна Ганна Василівна і Великоплосківський сільський голова Батурін Іван Максимович привітали всіх присутніх зі святом і побажали здоров’я, віри, надії, любові.  

Зачаровувало глядачів майстерно прикрашена територія свята, театралізовані постанови художньої самодіяльності будинків культури, майстерно виконані зразки народної пісенної творчості, танцювальні номери .  Особливо вразило на при кінці свята велике Купальське багаття та  яскраве, велике ,  феєричне світіння . Всі бажаючі мали можливість пустити віночки на воду, прийняти участь у хороводі біля вогнища і щиро посміхнутися з жартів та конкурсів.

Діти на святі поринули в чарівну країну, у якій можна було потанцювати, повеселитись, отримати сувеніри та проїхатись на чарівній кареті.

Високу майстерність показали дівчата з плетіння та презентації своїх віночків. Привітав всіх майстринь секретар Великоплосківської сільської ради Шлюшкін Сергій Леонідович і вручив грамоти представникам колективів  Тростянецького, Великоплосківського, Новосавицького та Слов’яносербського  будинків культури.

Фестиваль «Купальські роси» пройшов як чарівна казка. Всі присутні зарядилися надовго позитивною енергією добра та посмішок.

Велика подяка всім хто приймав участь в організації гарного свята: жителям Тростянецького старостинського округу в лиці Дубровіної Ганни Василівни, колективам художньої самодіяльності будинків культури.

Ми надіємось, що народні свята будуть збережені нашими поколіннями і на Івана Купала будуть збуватися всі наші мрії. Будемо любити і вірити в казку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень