A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Молодість – найкраща пора !

Дата: 01.07.2021 09:34
Кількість переглядів: 625

   Молодість – найкраща пора в житті кожної людини. Це пора мрійливої неповторності, пора окриленого щастя, пора далекозорих прагнень і звершень.  Здається немає нічого неможливого , коли ти молодий. Тому недарма  є такий чудовий день, як День молоді.

      27 червня  це свято пройшло, ні – пролетіло, як одна мить і в нашому селі. До його  організації, долучилися  організації і установи села, виконком сільської ради, Молодіжна рада   і просто жителі

     А розпочалося святкування  футбольним матчем, команда села Великоплоске та Стоянове. Команди завзято змагалися за перемогу, але врешті-решт перемогла перша команда Великоплоського.  

     Після футбольних матчів для всіх жителів та гостей села  була спортивно-розважальна програма, яку проводили головні спеціалісти відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Гальцев П.Т.,  Труханова І.П. та вчитель фізкультури Великоплосківського ЗЗСО Шульгін О.Г. Спеціалісти відділу привітали всіх жителів громади зі святом і побажали всім присутнім здоров’я, натхнення і успіхів. В спортивних естафетах взяли участь команди від старостинських округів та с. Великоплоске. Веселим гомоном лунали гасла уболівальників кожної команди. Перше місце посіла команда с. Великоплоске, друге місце команда від Новосавицького старостинського округу, третє – команда від Тростянецького старостинського округу. Дякуємо молодим, завзятим  учасникам спортивних змагань і Молодіжній раді за активну участь у святкуванні Дня молоді.

Також присутні свята мали змогу взяти участь у спортивних вправах з пауєрлифтингу і армрестлингу.

      І завершило цей шалений день відкриття літнього кінотеатру. Напевно, ніхто не пошкодував, що прийшов на це свято. Адже організатори і учасники цього заходу доклали максимальних зусиль, щоб свято відбулося на високому рівні.

       Хочеться вірити , що в нашому селі завжди буде молодь , яка прославлятиме своє село, яка повертатиметься до нього, як до своєї колиски і до родинного джерела!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень