A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття літнього кінотеатру у нашій громаді.

Дата: 27.06.2021 23:42
Кількість переглядів: 491

Вільний час є одним з важливих засобів формування особистості людини. Використання вільного часу є своєрідним індикатором культури суспільства, кола духовних потреб та інтересів конкретної особистості людини або соціальної групи.

Удосконалення діяльності по організації дозвілля сьогодні є актуальною проблемою. І її рішення має йти активно в усіх напрямках, необхідно перейти до конструктивних рішень, використовувати різноманітні форми дозвілля та відпочинку. Однією з форм цієї роботи може служити організація кіно під відкритим небом. Це, перш за все, розважальна програма, призначена не тільки для любителів кінофільмів, але і абсолютно для всіх жителів нашої громади.

Зараз кінотеатри під відкритим небом знову набирають свою популярність і стають затребуваним місцем відпочинку багатьох людей. Перегляд хорошого кінофільму на свіжому повітрі - відмінний спосіб розслабитися після робочого дня, або провести час з друзями або своєю другою половинкою в вихідний день.

Ідея створення  літнього кінотеатру в нашій громаді належить Шлюшкіну Сергію Леонідовичу і обговорення цієї ідеї пройшло на одному із засідань  Молодіжної ради. Молодь із захопленням обговорювали  цю тему і навіть подали заявку на участь у проекті телеканала lCTV «Наша громада». Було представлено відеопроект «Наш громадний кінотеатр». Призовий фонд не отримано, але депутатський корпус Великоплосківської сільської ради підтримав проект «Наш громадний кінотеатр». Було виділено кошти  на придбання необхідного технічного обладнання для літнього кінотеатру.

27.06.2021 року в святковий день – День молоді відбулося відкриття кінотеатру в с.Великоплоске.

Молодіжна рада створила групу  в соціальній мережі  viber Наш громадний кінотеатр для обговорення показу кінофільмів на сеанс вихідного дня. В кожному старостинському окрузі планується показ найцікавіших кінострічок.

Відкриття такого кінотеатру є хорошим способом зростання привабливості нашої громади, місцем відпочинку для молоді  і підвищення місцевої культури в цілому.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень