A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 27.06.2021 10:26
Кількість переглядів: 354

Шановні жителі громади!

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Ми щиро вітаємо  з ним всіх жителів нашої громади!

Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Запрошуємо вас на спортивне свято, присвячене Дню молоді, яке відбудеться 27.06.2021 року в 12.00 на центральному стадіоні с. Великоплоске.

Запрошуємо вас на відкриття Громадного літнього кінотеатру, яке відбудеться 27.06.2021 року в 21.00 на центральному стадіоні с. Великоплоске. Заходи проводяться з дотриманням карантинних обмежень.

 

З повагою виконавчий комітет Великоплосківської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень