A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Прощавай, дитячий садок!

Дата: 18.06.2021 15:35
Кількість переглядів: 460

     Фото без описуДитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий  сміх та любов.

   Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя та безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому навчальному закладі.

  Випускники, які  урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні та щасливі. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

 Багато  хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

  З вітальним словом до маленьких випускників звернулася директорка ЗЗСО, яка  побажала діткам  гарного навчання в школі та  вручила кожному випускнику диплом про закінчення дитсадка.

  Завітала на свято і майбутня вчителька  першокласників, яка вже 1 вересня радо зустріне їх біля шкільного порога.

   А вихователі Старенко Х.В . та Семидєтнова О.Ю., які випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

   Всі присутні  на заході  отримали  багато позитивних емоцій  та гарний настрій.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – здоров’я, терпіння,  міцних нервів і мудрості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень