A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ДНЕМ БАТЬКА !

Дата: 18.06.2021 12:13
Кількість переглядів: 474

Шановні жителі громади!

Вітаємо вас із важливим і значущим святом – Днем батька. У житті кожного з нас батько відіграє важливу роль, будучи гарантом захисту, мудрим порадником і другом. Батьківська мудрість є духовним надбанням дітей, сімейні стосунки побудовані на громадянському обов’язку, відповідальність, мудрій любові й вимогливій мудрості батька , самі стають величезною виховальною силою.

У сім’ї однаково важлива роль належить як батькові та і матері. Про силу виховного впливу батька красномовно говорить такі українські народні прислів’я і приказки: “який кущ, така й хворостина, який батько, така й дитина”. Слова батька та матері для дитини має авторитетне значення.

 Бажаємо  родинного благополуччя, гордості за дітей, здоров'я і віри у свої сили. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя,  подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають діти, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

З повагою відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень