A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Незабутня екскурсія

Дата: 10.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 412

Фото без опису   Літо - пора відпочинку, мандрівок та здійснення мрій. Не секрет, що не кожна родина, і навіть школа, може собі дозволити організувати для своїх дітей захоплюючий та корисний відпочинок. Але учням шкіл Великоплосківської сільської ради дуже пощастило. Згідно «Програми розвитку освіти Великоплосківської сільської ради на 2020-2023рр.» виділено кошти на організацію екскурсій.

  Учні Слов’яносербського ЗЗСО стали «першими ластівками», для яких 9 червня була проведена екскурсія до м.Одеси. Діти у супроводі турботливих вчителів та медичної сестри мали змогу відвідати зоопарк, авкватераріум, Музей Цікавої Науки та море. Все було дуже цікаво, пізнавально та захопливо! Трішки стомлені, але щасливі і задоволені поїздкою з масою позитивних вражень повернулися додому!

  Від імені батьків, вчителів, а особливо дітей висловлюємо щиру подяку голові Великоплосківської сільської ради Батуріну І.М., начальнику відділу освіти Остапук О.Ф., завідуючому господарством відділу освіти Абрамчуку О.Г. і величезне спасибі водієві Тростянецького ЗЗСО Шульгіну Геннадію Івановичу. Сподіваємось, що попереду ще багато цікавих та незабутніх екскурсій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень