A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Працевлаштування

Дата: 14.06.2021 17:05
Кількість переглядів: 292

          Все більше сучасних жінок мріє відкрити власну справу та стати успішною бізнес-леді, однак вагається і не знає з чого почати, тому в цьому випадку на допомогу приходе служба зайнятості.
          Відвідування салону краси сьогодні стало звичкою для багатьох жінок. Хай там як, а послуги вмілого перукаря не тільки покращують настрій, а й додають впевненості.
          Чухнєнко Світлана Вікторівна – власниця салону краси в селищі Цебрикове, а ще донедавна була безробітною і перебувала на обліку в Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.
          Поспілкувавшись з кар’єрним радником та отримавши поглиблену інформацію про професії, що мають попит на ринку праці, жінка вирішила спробувати свої сили в бізнесі. Для набуття необхідних знань обрала Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Напрямок власної справи пані Світлана обрала без вагань – надання перукарських послуг. Згодом зареєструвалась як приватний підприємець. 
          На даний час Світлана Вікторівна має постійних клієнток, у планах на майбутнє – розширити спектор своїх послуг. 
          Сьогодні Світлана Вікторівна – це не тільки дружина, мати, бабуся, це ще й успішний підприємець та особистість з активною життєвою позицією.
          « Нехай кожен день дарує неймовірні враження, а життя наповнюється лише щасливими подіями» - бажають фахівці Великомихайлівської районної філії Світлані Вікторівні напередодні жіночого свята.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень