A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Оздоровлення дітей Великоплосківської територіальної громади у 2021 році триває.

Дата: 15.06.2021 11:56
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

З метою належного проведення оздоровчої кампанії Великоплосківською сільською радою здійснюються відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Враховуючи непросту ситуацію в країні, першочерговим завданням залишається максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №358 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №359 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» за рахунок бюджетних коштів», розпорядження Великоплосківського сільського голови від 26.05.2021 року №111/02-04 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році».

У лютому 2021 року спеціалістами служби у справах дітей зформовано базу звернень щодо надання путівок до закладів оздоровлення та відпочинку всеукраїнського та міжнародного рівня. Станом на 15 червня 2021 року прийнято та розглянуто 60 заяв від батьків, які звертались для отримання путівки щодо оздоровлення та відпочинку дітей у оздоровчих закладах. Оздоровчими та відпочинковими послугами охоплено 54 дитини, в тому числі 43 дитини пільгових категорій оздоровлено в дитячого спеціалізованого санаторію «Люстдрф» (м. Одеса), 6 дітей пільгових категорій - УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса), 3 дитини пільгових категорій - МДЦ «Артек» (Пуща-Водиця, Київська область).

Готуються до відпочинку 19 дітей громади, які направляються до КП «Дитячий оздоровчий заклад «Зорька» (Одеська область, Татарбунарский район, с. Приморське) з 2 липня до 15 липня 2021 року. Діти відпочиватимуть безкоштовно за рахунок бюджету Великоплосківської сільської ради.

Оздоровча кампанія не завершується із завершенням літа, а триватиме до кінця 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень