A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Організація та проведення тимчасових робіт

Дата: 10.06.2021 12:21
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

          Один з видів тимчасової зайнятості безробітних є організація та проведення тимчасових робіт. Такі роботи в умовах сьогодення є ефективним методом психологічної і матеріальної підтримки безробітних.
          Сільськогосподарські підприємства регіону розпочали активну підготовку до весняно - польових робіт. Адже з настанням потепління є потреба провести деякі підготовчі роботи до проведення основних сільськогосподарських робіт. По допомогу в організації проведення тимчасових робіт роботодавці завжди звертаються до Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості - і ми завжди надаємо допомогу, адже для безробітних участь в таких роботах, насамперед, є важливою й корисною, бо дозволяє зберегти або відновити мотивацію до праці, забезпечує трудову адаптацію безробітних та є джерелом доходу у скрутний період.
          З початку 2021 року в роботах тимчасового характеру взяли участь понад 102 безробітних. Особливо активну участь в проведенні робіт тимчасового характеру приймають ТОВ ім. Войкова ( керівник Дубровін О.Л.), ТОВ «Агросоюз» (керівник Кузьмінський Ю.М.), ТОВ «Так – Агро» (керівник Недоступ В.В.) та інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень