A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День Землі 22 квітня

Дата: 22.04.2021 15:23
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного та вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. В цей день кожен житель планети може внести свій вклад у справу захисту і відновлення довкілля.

У Тростянецькій школі вчителі початкових класів Ізбаш Т.С., Іванова М.М. та Градусова М.Ю. підготували та разом із учнями виконали проєкт "Збережи Землю для нащадків". Ми займалися благоустроєм пришкільної ділянки - висівали насіння квітів. Вчителі підготували дуже цікаве свято для дітей. Учні 1 та 3 класу завітали в гості до 2 та 4 класів.

Діти переглядали відео про дбайливе ставлення до Землі, декламували вірші та співали пісні, виготовили книжечки "День Землі". Наймолодшим школярам учні 3-го класу також подарували таку книжечку.

На свято завітав цар Берендей. Учні допомогли йому зібрати сміття у лісі та посортувати його. На знак подяки цар подарував школярам пам'ятку "10 НЕ". Учні 3-го класу презентували лепбук "Бережімо Землю!". Закінчилося свято нагородженням учнів за активну участь.

Висловлюємо подяку керівнику гуртка "Умілі ручки" Смолінській Л.Л. за допомогу в оформленні.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень