A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пам'ятаємо...Шануємо...Пишаємося...

Дата: 07.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

У ці весняні дні  жителі нашої громади  згадують всіх, чиє життя забрала війна, вшановували тих, хто боровся на фронтах Великої Вітчизняної війни, самовідданою працею в тилу наближав  Перемогу, виніс роки окупації та пекло концтаборів, у повоєнні роки піднімав країну з руїн. 752 наших співвітчизника віддали свої життя на фронтах війни. Їх імена викарбовано на гранітних плитах пам’ятників загиблим воїнам, їх імена  в нашій пам’яті і наших серцях.

   З теплом  і  вдячністю пам’ятаємо  подвиг захисників та визволителів рідного краю.Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні їх величний подвиг залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед Вами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які Ви проявили в боях за рідний край.

   Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Вітчизну. Обов’язок нащадків – бути гідними Вашого життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень