A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тиждень психології

Дата: 06.05.2021 12:43
Кількість переглядів: 477

Цього року традиційний тиждень психології пройшов у філії Велікоплосківського ЗЗСО серед учнів 1-4 класів. Розпочався тиждень з акції для учнів першего класу "Сердечко з побажаннями". Діти з великим задоволенням розмальовували паперові серця барвистими малюнками, щоб потім подарувати їх рідним і друзям. Також було проведено заняття "Я частинка нашого класу".

З учнями другого класу проведено заняття з елементами арт-терапії "Дерево щастя" і виховна бесіда "Секрети гарного настрою". Дітлахи ділилися своїми уявленнями про щастя, створили чарівний казковий ліс, проводили цікаві експерименти.

Учні третього і четвертого класів взяли участь в акції "Чарівна посмішка" і вдосталь насміялися, а ще серед учнів цих класів була проведена гра "Найкмітливіший". Команди виявилися гідними суперниками і тому перемогла дружба. Тиждень вийшов веселим, насиченим і цікавим, всім дуже хотілося його подовжити.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень