A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День авіації та космонавтики

Дата: 12.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 516

Фото без опису    12 квітня весь світ відзначає День авіації і космонавтики — пам’ятну дату, присвячену першому польоту людини в космос. Це особливий день — день тріумфу науки і всіх тих, хто сьогодні трудиться в космічній галузі. Учні  Слов’яносербського ЗЗСО  також долучилися до святкування.

 

В шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка, присвячена Дню космонавтики.  Шкільний бібліотекар підготував та провів:

  • уявну мандрівку «Космічні фантазії» із складанням асоціативного куща на тему «Космос»  (з учнями 2 класу);
  • «Космічну вікторину» (з учнями 3 класу);
  • перегляд відео з тестовими завданнями про розвиток космосу (учні 4 класу);
  • гру «Утворити нові слова» (учні 4 класу).

 

     Так як учні 5-9 класів на дистанційному навчання, їм було запропоновано переглянути відео «Україна і світ відзначає День космонавтики» та «Леонід Каденюк – перший космонавт незалежної України» в соціальній мережі Viber.  Учні мали змогу долучитися до конкурсних завдань: питання вікторини, ребуси, кросворд, тестові завдання на платформі «На Урок». Також був проведений конкурс малюнка «Космос».

 

 Класний керівник 2 класу Задніпряна Аліна Михайлівна провела інформаційну бесіду "Міжнародний день польоту людини в космос", організувала фотоконкурс «Майбутні космонавти», аплікація «Ракета».

 

   Класний керівник 3 класу Мордванюк Ірина Михайлівна підготувала та провела космічний калейдоскоп «Людина і космос» з  переглядом відео та виготовленням поробки на тему «Ракета».

 

   Класний керівник 4 класу Сатаулова Тетяна Володимирівна провела інтерактивну вікторину «Таємничий космос» з виконанням інтерактивних завдань у сервісі Learning Apps.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень