A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Дата: 02.04.2021 14:16
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

   Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Свято - тиждень дитячого читання має давні традиції та  набуло сьогодні особливого змісту для кожного учасника, адже в наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки для дітей у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком дозвілля, де культивують читання, навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати. У теперішній час свято набуває особливого значення – допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання. 

    29 березня у Великоплосківській бібліотеці розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

   Весь тиждень видався цікавим та насиченим: діти із задоволенням приймали участь у різноманітних вікторинах, конкурсах, іграх, які  підготували працівники бібліотеки.

   Тиждень дитячого читання закінчився і бібліотека чекає на юних відвідувачів, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень