A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проводи зими!

Дата: 12.03.2021 10:17
Кількість переглядів: 340

Фото без опису
 

У ці дні ми проводжали зиму, та запрошували всіх до себе в гості, в наше затишне гніздечко на виставку декотративно-ужиткового мистецтва. Мистецький рівень вражає професійною довершеністю, збереженням традицій українського народу й просто милує око. Твори умільців представлені в найрізноманітніших видах декоративно-ужиткового мистецтва: картини вишиті хрестиком, картини вишиті бісером, алмазна вишивка, авторська лялька.
Виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, як завжди, стала окрасою заходу. Наші умільці – це справжнє джерело творчих ідей, у чому гості змогли ще раз переконатися, захоплюючись роботами.

Від щирого серця дякуємо добрим і чудовим гостям за Ваш візит.

Наші зустрічі завжди заряджають бадьорістю, оптимізмом і любов'ю!
І в черговий раз приємно переконатися в тому, що тебе оточують справжні друзі, люди близькі по духу, уважні і небайдужі. Люди з добрим серцем, щедрою душею, іскрометним почуттям гумору. Люди з великої літери. Спасибі за ваші посмішки, побажання і тепло, що подарували нам! Ми щиро сподіваємося, що ви відпочили душею і наповнили свої серця святом! Від чистого серця бажаємо здоров'я на довгі роки, успіхів на роботі, благополуччя та підтримки рідних і друзів!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень