A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Творча характеристика вокального ансамблю "Слов'янка"

Дата: 25.12.2020 20:58
Кількість переглядів: 2684

 

 

Творча характеристика-довідка на народний вокальний ансамбль «Слов'янка»

Ансамбль «Слов’янка» був створений 31октября  2011 года  . Перший виступ ансамбля «Словянка» відбувся  17 листопада 2011 года в БК с.Великоплоске на святковому концерті, присвяченому Дню сільського господарства.. Виступ був вдалим і репетиції було подовжено. Ансамбль професійно готувався до кожного виступу, використовуючи триголоса  в виконанні народних пісень. 

Ансамбль «Славянка» організував масове гуляння до святаа Масляної.. Односельці були у захваті,  лунали улюблені народні пісні , які лилися від душі. 

Ансамбль приймав участь в районних конкурсах: «Талановита Великомихайлівщина», «Дивограй», «Мелодія душі». «Славянка» була відмічена похвальними грамотами.

Ансамбль «Словянка» в 2014 і 2017 році захистив  звання «Народний».

 Колектив приймав участь в обласному проекті «Вітання до новорічних свят від представників районних центрів». Також підготував та провів заходи до Дня Матері, 8 Березня, Дня працівників освіти, Дня перемоги , Дня Незалежності України, Дня сільського господарства.

Виконання пісень колектив представляє в різних художніх образах: український народний костюм,  ліричний образ, костюм морської тематики, костюм воєнної тематики, джазової тематики, сільської народної тематики. Тому ансамбль запрошують на  свята, які проводяться в селищах Великомихайлівського району.

Для односельців ансамбль проводить звітові концерти.

В 2020 році колектив перейшов на новий формат виступу і використовує дистанційний виступ з елементами колажу зображення, що привертає багатьох користувачів соціальних мереж.

Ансамбль «Слов’янка» продовжує традиції майстерного виконання народних укранїських пісень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень