Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День комунальника!

Дата: 21.03.2021 08:03
Кількість переглядів: 3833

Фото без опису

З перших днів створення нашої громади на варті чистоти і порядку були вони - працівники з благоустрою!

Ліквідація сміттєзвалищ, благоустрій вулиць, боротьба з чагарниками на кладовищах - завдання, які виконані комунальниками разом з населенням та підприємствами громади на відмінно!

Завдяки молодим, завзятим хлопцям під керівництвом М.Шульгіна засяяв ліхтарями центр в с.Великоплоске, відремонтовано освітлення в Будинках Культури, школах, спортивних залах громади.  

Заміна зірваного через буревій даху чи реанімування артсвердловин, ремонт автотранспорта чи класу для нової української школи, ремонт доріг чи прибирання снігу - будь-яка робота під силу молодій енергійній команді комунальної служби Великоплосківської територіальної громади!

З початку 2021 року зареєстровано КП "Комунгосп" на чолі з директором І.Дмитрієвим, заключаються договори на постачання води населенню, заплановані інші комунальні послуги для мешканців громади.

Шановні комунальники!

Завдяки вашій праці в наших оселях з'являються тепло і вода, газ і світло, гарнішають і квітнуть вулиці, з'являються нові парки та місця відпочинку. Ви - рятівники, завжди поспішаєте на допомогу заради благополуччя населення громади. 

У день професійного свята прийміть найщирі побажання здоров'я, миру, добра та родинного затишку!

  

З повагою, Великоплосківський сільський голова 

Іван БАТУРІН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень