A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЄ

Дата: 14.03.2021 22:27
Кількість переглядів: 468

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЄ

 Одним з найважливіших завдань влади по забезпеченню соціального захисту дітей є реалізація їх права  на оздоровлення та відпочинок. Продовжується оздоровча кампанії  у закладах оздоровлення та відпочинку України дітей пільгових категорій визначених Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», які мають можливість оздоровлюватися протягом року та забезпечуються путівками в порядку черговості. Відповідно до чинного законодавства діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право на отримання путівки за місцем постійного проживання. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть отримати путівку за місцем фактичного проживання. Для того, щоб отримати путівку, батькам або законним представникам таких дітей, необхідно завчасно звернутися до директора школи або до служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

       Упродовж 2021 року Великоплосківською сільською радою проводиться постійна робота щодо направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на оздоровлення та відпочинок до оздоровчих закладів. 

 Станом на 15.03.2021 року у ДЗ «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Люстдорф» Міністерства охорони здоров’я України оздоровлено 7 дітей пільгових категорій.

З 16.03 по 05.04.2021 року двоє дітей направляються до ДП "УДЦ "Молода гвардія" на І зміну, та з 17.03 по 16.04.2021 року пятнадцять дітей направляються до ДЗ «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Люстдорф» за рахунок бюджетних коштів. Переїзд дітей до санаторію та у зворотному напрямку проводить громада.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

У Вашої дитини є унікальна можливість стати більш самостійною, навчитися налагоджувати взаємини з однолітками в новому колективі одного з закладів оздоровлення та відпочинку України. Вибір залежить і від Вас також. Долучайтеся до оздоровчої кампанії  у закладах оздоровлення та відпочинку дітей!

14.03.2021 року

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень