A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї»

Дата: 12.03.2021 20:42
Кількість переглядів: 593

Проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї»

   Службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї» на території Тростянецького та Новосавицького старостинських округів 01 та 09 березня з метою захисту законних прав та інтересів дітей, обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. Рейд «Дитина в сім’ї» було проведено комісією у складі: начальника служби у справах дітей  Великоплосківської сільської ради – Кравцової С.В., начальника відділу у справах сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Звягінцевої І.Л., старости Тростянецького старостинського округу – Дубровіної Г.В., старости Новосавицького старостинського округу – Орлової Л.А., директора школи Стукалової Л.Б., депутата - Баєвої Н.І. та соціального педагога Рудої Л.О.

      У ході проведення рейду обстежено умови проживання сімей здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

     З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав.

   Батьків із двох обстежених родин було зобов’язано протягом  доби забезпечити належні умови проживання, після чого службою у справах дітей було здійснено повторне обстеження. Батьки навели порядок у житловому будинку, придбали запаси продуктів харчування, випрали одяг та взуття. 

   Батьків сімей, які прийняли та виправили зауваження, запрошено на чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей, на якому буде розглядатися питання про можливе виключення їх зі складу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень