A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Декада педмайстерності

Дата: 12.03.2021 08:37
Кількість переглядів: 648

Проблема довіри у взаєминах учнів і вчителів є актуальною й досить складною, адже в налагодженні взаємної довіри між учителем та учнем полягає реалізація на практиці головного принципу сучасної шкільної освітньої політики – забезпечення індивідуального підходу до особливостей та проблем кожної дитини.

З 22 лютого по 05 березня у Великоплосківському ЗЗСО з метою стимулювання педагогічного колективу до підвищення професійно-педагогічної майстерності, активізації творчого потенціалу кожного молодого та досвідченого педагогів було організовано і проведено традиційну Декаду педагогічної майстерності, наскрізною темою якої стала актуальна тема партнерства.

Сучасна система освіти спрямована на людину, особистість учня в школі стає самоцінністю. Тому всю свою роботу навчальний заклад спрямовує на прагнення зрозуміти, відчути ставлення учня до навчання, школи, учителів, однокласників, робить установку на рівноправне партнерство. Взаємна довіра та взаємопідтримка є запорукою успішних результатів усього освітнього процесу.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Семидєтнова Н.В. розпочала Декаду тренінговою вправою «Давно хотів тобі сказати, що ти…», яка сприяла створенню емоційного комфорту, заохочуванню всіх до дій та спілкування, підняла кожному настрій, і, звичайно ж, допомогла налаштуватись на роботу протягом Декади. Організувала подальшу методичну роботу педагогічного колективу, об'єднавши вчителів у динамічні групи за принципами партнерства: «толерантність», «креативність», «неординарність».

Учителі підготували та провели на достойному рівні цілу низку відкритих уроків, на які запрошувалися всі бажаючі колеги. На всіх уроках був зроблений особливий наголос на формуванні креативного та неординарного середовища під час навчального процесу, на оволодінні методами та прийомами креативного навчання, для учнів готувалися різноманітні цікаві знахідки, які захоплювали дітей, сприяли розвитку їхнього інтересу до вивчення предметів. Учителі англійської мови Храмова О.Ю. та хімії Крецу О.П. підготували і провели для колег майстер-класи з власного досвіду педагогічної діяльності.

На заключній зустрічі вчителі під час виконання вправи «Яким я буду через 5 років…» написали у майбутнє листи із побажаннями впровадження у практику роботи безмежної креативності, цікавих ідей, інноваційних прийомів й методів, які зможуть змінити учня та підготувати його до життя в сучасних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень