A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Життя дитини – найвища цінність»

Дата: 02.03.2021 16:33
Кількість переглядів: 693

«Життя дитини – найвища цінність»

         Фото без описуЗ ціллю спонукати учнів до роздумів над життєвими проблемами; сприяти вихованню високих морально-етичних якостей; виробляти активну життєву позицію, розкрити значення і цінність життя людини; формувати уміння бачити в життєвих негараздах лише тимчасові труднощі і бажання долати їх психолог закладу Пастухова Світлана Павлівна Великоплосківського ЗЗСО провела виховну годину суїцидального характеру з учнями школи на тему «Життя дитини – найвища цінність».

      Чи має ціну життя? Кожен для себе вирішує це питання по різному. Для одних життя – це спорт, рух, активні  дії, для інших – мрії, читання. У деяких життя – це свій дім, родина. Хтось не уявляє своє життя без танців, хтось без співу, а дехто без виступів на сцені. Саме тоді коли людина розкривається в улюбленій справі в неї «виростають справжні крила», які допомагають перенести усі труднощі життя. Звідки ми це знаємо? А це відповіді учнів Великоплосківського ЗЗСО під час виховної години «Життя – найвища цінність», яку провела психолог закладу Пастухова Світлана Павлівна.

     Ще одне питання, яке підняла  Світлана Павлівна – що ж робити,  якщо такої справи немає?! А відповідь проста – треба піднятися вище стереотипів. Зараз скрізь у мережі можна побачити успішних учнів, які розмовляють іноземними мовами та показують світу свої  винаходи. А якщо не виходить? Чи  мрія не така велична?! Можливо, замість наполегливої праці дитина пече неймовірні  пироги і кожного разу пригощає своїх друзів та близьких, але соромиться. Соромиться нігтів без модного зараз манікюру,  брудних від  фарб рук і т.п.  На це питання психологія давала однозначну пораду, що твоє життя – найвища цінність. І саме від тебе залежить реалізуєш ти свої  мрії чи ні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень