A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

150 років від дня народження Лесі Українки. Заходи Великоплосківського ЗЗСО

Дата: 25.02.2021 16:11
Кількість переглядів: 496

До відзначення 150 річчя від дня народження Лесі Українки вчителі української мови та літератури Великоплосківського закладу загальної середньої освіти провели різноманітні заходи.

Тимощук А.В. та учениця 6 класу Сливка Олеся приймали участь в дистанційному заході « Лесині читання» та відео робота відправлена на сайт Одеса патріот. Анастасія Вікторівна Тимощук провела уроки та виготовлення лепбуків « Стежками Лесі Українки» 5-А клас, настільну гру « Що ми знаємо про Лесю Українку » 11 клас , виховні заходи « В її імені барви України» 6 клас , виготовлення плакатів співпраці «Леся Українка» 5-Б клас.

Храмова І.В. провела в 10 класі комеморативну гра на тему:

« 150 слів про Лесю Українку».

Дуже захоплюючим був конкурс малюнків « Народжена Україною» , вчитель малювання Карпова І.І. Учні малювали портрет та ілюстрації до творів Лесі Українки.

Конкурс читців « Вірші Лесі Українки – джерело невичерпної мудрості та незламної сили духу» провела бібліотекар Гребенщікова Н.І. Відеоролики учнів 10 класу Жук Оксана та Голубова Марія читаючих вірші Л.Українки також будуть представлені та розміщені на веб-порталі ДНПБ України ім. В.О Сухомлинського.

Книжкова виставка, яка була представлена в бібліотеці «Світле безсмертя Лесі Українки». Весь тиждень учні школи мали можливість додатково знайомитись з життям та творчістю

Л. Українки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень