A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ С. ВЕЛИКОПЛОСКЕ

Дата: 21.09.2020 09:24
Кількість переглядів: 606

ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА

ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Повідомляємо, що відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (надалі ЗУ «Про СЕО»), Великоплосківська сільська рада оприлюднює документ державного планування «Генеральний план та план зонування території населеного пункту Великоплоске Великоплосківської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області (у складі Генерального плану населеного пункту)» (ДДП) на підставі рішення Великоплосківської сільської ради «Про розроблення Генерального плану та плану зонування території населеного пункту Великоплоске Великоплосківської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області (у складі Генерального плану населеного пункту)» від 17 березня 2020 року №1/215/1-VII та звіт про СЕО.

Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні. Генеральним планом визначені потреби в територіях для забудови, межі перспективного розвитку населеного пункту, межі функціональних зон, розміщення об'єктів культурно-побутового, житлового та промислового призначення, розміщення нових озеленених територій загального користування тощо.

План зонування території (зонінг) розроблений на всю територію населеного пункту. Зонінг - містобудівна документація на місцевому рівні, яка визначає умови та обмеження використання території для містобудівних потреб в межах виділених зон.

Замовник ДДП та звіту про СЕО – Виконавчий комітет Великоплосківської сільської ради. Орган, який приймає рішення про затвердження ДДП - Великоплосківська сільська рада, виконавець документу державного планування та звіту про СЕО – ТОВ «ПБ Базис».

Процедура громадського обговорення з питання розгляду ДДП буде здійснена з 21 вересня 2020 року по 21 жовтня 2020 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про СЕО».

Громадські слухання містобудівної документації відбудуться 02 жовтня 2020 р. о 12.00 годині, за адресою Одеська область Великомихайлівський район, с. Великоплоске, вул. Центральна, буд. 121.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту ДДП та звіту про СЕО. Усі зауваження і пропозиції до проєкту ДДП та звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Пропозиції та зауваження подаються до Великоплосківської сільської ради, на адресу: 67140, Одеська область, Великомихайлівський район, с. Великоплоске, вул. Центральна, буд. 121, або на електронну адресу: v-ploskoe.gromada@ukr.net. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 21 жовтня 2020 року.

Ознайомитися з проєктом ДДП та звітом про СЕО  можна за адресою: Одеська область, Великомихайлівський район, с. Великоплоске, вул. Центральна, буд. 121, а також на офіційному веб-сайті Великоплосківської громади:  http://velykoploskivska.gromada.org.ua/.

Відповідальний: Великоплосківська сільська рада, сільський голова Батурін Іван Максимович тел. 2-81-44; e-mail: v-ploskoe.gromada@ukr.net

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо ДДП відсутня.

Генеральний план с. Великоплоске

детальніше

Зонування с. Великоплоске

детальніше

Охорона навколишнього природного середовища с. Великоплоске

детальніше

Пояснювальна записка генерального плану с. Великоплоске

детальніше

Пояснювальна записка зонування с. Великоплоске

детальніше

Пояснювальна записка охорони навколишнього природного середовища с. Великоплоске

детальніше

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень