A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проведено заходи щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2021 21:06
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Урочисті заходи щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав було проведено в нашій громаді.

11.02.2021 року Великоплосківський Будинок культури зустрічав гостей- учасників бойових дій на території інших держав. Учасники художньої самодіяльності  і бібліотекарі сільської бібліотеки-філії Чернігівська Л.І. і Єждіна О.О. підготували історичну годину, що висвітлила всі події того часу.

Мініна Н. А.- завідувач Великоплосківського БК підготувала сценарій зустрічі і вбрання гостинної кімнати. Звучали вірші і промови про тяжкі спогади війни (Клєснікова Наталія і Сливка Олеся), пісенні струни чудових голосів  Привалової Дарії і Перстнової Тетяни(керівник Мінін О.С.) затронули серця присутніх.

Бібліотекарі презентували проект- історичну довідку про учасників бойових дій на території інших держав і фото виставку історичних документів. Багато наших співвітчизників не ввійшло в історичні відомості книжок, але було знайдено  багато імен, які були учасниками бойових дій. Велика подяка всім учасників пошуку і взаємодопомогу.

Присутні гості  Тиханський О.Д.. Плєханов П.І., Шаталін А.К., розповіли про  найтяжкі ділянки бойових дій, які методи застосовувалися для боротьби і виживання  в гірських районах Афганістану. Пом’янули бойових друзів хвилиною мовчання. Подарували карту Афганістану і найщиріші побажання добра і миру всім присутнім. Подякували виконавчому комітету сільської ради і Великоплосківському сільському голові Батуріну І. М. за матеріальну підтримку і організації участі в заході районного рівня.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Труханова І.П. подарувала кожному гостю спільне фото заходу 2020 року. Подякувала за допомогу в зборі інформації для проекту і фотодокументів.

12.02.2021 року в с. Новосавицьке відбулося покладання квітів на кладовищі біля пам'ятника Сергія Улітка, з нагоди виведення військ з Афганістану. Також проведено захід"Стежками чужої землі" для односельців працівниками Новосавицького Будинку культури і сільської бібліотеки-філії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень