A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення про проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при Великоплосківській сільській раді

Дата: 25.01.2021 15:41
Кількість переглядів: 416

У лютому  2021 року на засіданні сільської ради планується розгляд питання про затвердження складу молодіжної ради. Молодіжна рада утворюється, як консультативно-дорадчий орган при Великоплосківській сільській раді. Його мета - консолідація молодіжного руху в Великоплосківській ОТГ, сприяння участі молоді у процесі розроблення та прийняття рішень   Великоплосківської сільської ради  щодо  вирішення питань у молодіжній сфері, залученню молоді до вирішення питань соціально-економічного  та культурного життя громади .         

Відповідно до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, розпорядження сільського голови  затверджено персональний склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів молодіжної ради Великоплосківської ОТГ.

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Великоплосківській сільській раді відбудуться  08 лютого 2021 року у приміщенні Будинку культури с. Великоплоске. Початок о 15.00 год.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, що постійно проживають на території громади.

 

Контактні особи: Труханова Ірина, тел. 066-828-12-99; Бодю Костянтин, тел. 097-135-89-11.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень