A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Святкування новорічних і різдвяних свят по-європейськи і по-українськи

Дата: 05.01.2021 13:35
Кількість переглядів: 1217

Фото без опису

Новий рік, безперечно, веселе свято для всіх. Його завжди чекають, зустрічають, святкують… Але «матір’ю всіх свят» здавна визначають Різдво. Адже за старим календарем саме воно відкривало ланцюжок дзвінких і веселих зимових свят. Різдво – найбільше та найулюбленіше з них. У кожної людини воно викликає особливі почуття та спогади. Для більшості дорослих згадуються дні неповторного дитинства, коли з приходом святок чекали казкового, надзвичайного.

Різдво – це винятково багате, веселе, радісне й велике свято, що виділяється від подібних свят інших народів своєю особливою обрядовістю, багатством фольклору, взагалі оригінальністю етнографії.

Бібліотекари сільських бібліотек  нашої громади підготували проекти , в яких ознайомлять жителів громади з традиціями святкування новорічних і різдвяних свят у інших країнах світу, також ознайомлять з традиціями українського народу.

Також напередодні свята для дітей громади підготували вікторину «В гостях у новорічної казки». Дітки із задоволенням прийняли участь в марафоні новорічних і святкових свят.

 Нехай свята наповнюють серце вірою в дива, дарують матеріальне і душевне благополуччя. Бажаємо любові від близьких і добра від оточуючих людей, щасливого життя і міцного здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень