A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 28.12.2020 16:54
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

З 1 січня 2021 року запрацює нова вертикаль соціальних послуг. Всі звернення із соціальних питань прийматимуть представники територіальної громади та у цифровому форматі передаватимуть для ухвалення рішень до відповідних органів виконавчої влади.

З 1 січня органи соцзахисту райдержадміністрацій не приймають документи для здійснення послуг, окрім як поштою або методом електронного документообігу. З 2021 року документи приймаються територіальними громадами з дотриманням вимог Законів України "Про електронні документи та електронний документообіг", "Про електронні довірчі послуги", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунаційних системах".

Великоплосківську ОТГ підключено до платформи "Соціальна громада" за допомогою якої справи в цифровому вигляді передаються від громади до органів соціального захисту РДА для призначення допомог.

Електронні копії документів, прийняті через  "Соціальну громаду", одразу потрапляють в УСЗН , що скорочує час прийняття рішення майже вдвічі.

Через програмний комплекс мешканці громади зможуть оформити соціальні послуги, зокрема найпоширеніші серед населення - житлові субсидії, пільги, допомоги та виплати тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень