A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Чарівні новорічні свята

Дата: 21.12.2020 23:05
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису

 Стартували новорічні свята у Великоплосківській громаді!

Святий Миколай завітав  в Тростянецький старостинський округ та радісно привітав діточок. У зв’язку з тим ,що епідемія короновірусу цьогоріч внесла свої корективи, концертів і масових гулянь не заплановано.Однак, з метою створення святкового настрою у мешканців округу, біля будівлі та в будівлі Тростянецького Будинку культури з’явилася святкова композиція для новорічних фотографій. Запрошуємо усіх охочих зробити фото.

Дуже дякуємо жителям округу, які прийняли участь у благодійній акції «З теплом у серці». Завдяки Вашій допомозі та підтримці малеча отримала бажані подарунки від Святого Миколая.

 

До новорічних свят в Слов’яносербському  сільскому Булинку культури підготувалися творчо, завзято. Ьуло проведено конкурс малюнків за тематикою зимних пейзажів. Юні мешканці Слов’яносербського старостинського округу професійно підійшли до справи. Творчі роботи було передено для оцінювання журі. Переможцями конкурсу малюнків " Завітала до нас зима" стали Матвійко Діана та Рудий Павло. Вони дуже старалися,малюнки вийшли яскраві та цікаві.Вітаємо наших маленьких художників та бажаємо їм нових творчих успіхів.

В Слов’яносербському будинку культури було проведено квест-гра для дітей. Діти дізналися більше про свято Миколая, а також про традиції та обряди нашого народу. Гра допомогла школярам отримати приємні враження, створить доброзичливу атмосферу, надихнути на творчість.

Беручи участь у заході, діти зрозуміли, чому потрібно бути вихованими та слухняними.

В кінці гри діти отримали подарунки та чудовий настрій.

 

Різдвяна символіка дуже багата і різноманітна. Головний атрибут українського святкування Різдва це новорічний янгол.

Різдвяний янгол — важливий персонаж кожної святкової історії та відмінна прикраса в Новорічний час. Янгол символізує тепло і доброту, з якою сім`я повинна зустріти Новий рік та Різдвяні свята. Художній керівник Козир Олена та завідувач Слов'яносербським Будинком культури Мардарь Тетяна провели майстер – клас «Новорічний янгол» для всіх  бажаючих. Успіхів вам талановиті та завзяті майстри!

У Великоплосківському сільському Будинку культури відбулося новорічне свято «Ярмарок новорічних іграшок» з дотриманням всіх карантиних обмежень. У світлому, казково оформленому залі зустрічали перших конкурсантів- учнів початкової школи закладів освіти с.Великоплоске. Почалася реєстрація заявок на участь у конкурсі «Дивовижна ялинкова прикраса». Учні приходили з ялинковими іграшками згідно розкладу , складеному для всіх класів початкової школи.

Дітки із зачарованими оченятками дивились на прикраси новорічної зали. «Мабуть ми потрапили у казку» - дивувались дітлахи. Казковий камін зі свічками, олені, прикрашені мерехтливими вогниками, пишна ялинка, величний трон Святого Миколая. Всюди блищали вогники новорічної ілюмінації. Дітки були у захваті не тільки від вбрання зали , ще їм дуже сподобалось новорічна вистава , яку підготували і провели талановиті актори – Мініна Надія(принцеса), Тиханський Денис (Баба яга і Снігуронька), Плєханов Андрій(Дідько і Дід Мороз). Дуже сподобалась новорічна зарядка і веселі пісні, які підготував художній керівник Будинку культури Мінін Олексій. Діти принесли новорічні іграшки, зроблені своїми руками, а натомість отримали багато-багато новорічного настрою, теплий чай з печивом, який підготували помічники Діда Мороза( Орлова Лариса та Тиханська Ірина) і солодощі від Діда Мороза. Новорічні іграшки дітей здивували дорослих. Бо всі вони були яскравими, оригінальними і великими. Ялинки на центральній площі будуть мати найяскравіше вбрання. Дякуємо творчим батькам, вчителям, діткам і творчому, талановитому колективу Великоплосківського сільського Будинку культури.

 Святий Миколай завітав до Новосавицького старостинського округу і привітав діточок зі святом. Дотримуючись всіх карантинних правил Миколай привітав і дошкільнят, і діток-учнів, подарував фрукти і цукерки, теплу усмішку, чудовий настрій. Свято організували і провели колектив Новосавицького сільського Будинку культури, бібліотекар сільської бібліотеки, староста округу і допомагали їм добрі серцем, щедрі душею односельці.

Дякуємо всім причетним до свята і творцям гарного дитячого настрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень