A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Ми проти насильства. Ми за любов і доброту»

Дата: 07.12.2020 17:20
Кількість переглядів: 493

       Сьогодні у Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості відбувся семінар для безробітних жінок «Ми проти насильства. Ми за любов і доброту». Наш заклад, як і Міжнародна  спільнота щорічно підтримує акцію "16 днів проти насильства".  Разом з тисячами громадян та сотнями державних і громадських організацій ми активізуємо з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства жінок, експлуатації жіночої праці, протиправну торгівлю людьми та жорстоке поводження  над жінками, про ускладнення, що можуть виникнути при працевлаштуванні за межами країни. Інформування про їхні законні права, надання жінкам допомоги в пошуку шляхів до професійної  самореалізації на ринку праці.  

        У сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільших масових порушень прав і свобод людини. Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. За даними Міжнародної організації праці, 21 мільйон людей у всьому світі є жертвами примусової праці.

        З метою попередження та всебічного інформування громадян про небезпеку неврегульованої зовнішньої трудової міграції  у  Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості 25 листопада та 3 грудня 2020 року  для безробітних пройшли інформаційні семінари на тему: " Ми проти насильства. Ми за любов  і доброту».  На зустрічі обговорювались основні характеристики трудової міграції, причини її виникнення та небезпечні наслідки нелегальної міграції для особистості та суспільства. В діалозі зі слухачами розглянуто найвідоміші шахрайські схеми, що застосовуються посередниками на практиці. Також були надані чіткі рекомендації як убезпечити себе при працевлаштуванні за кордон, щоб не стати жертвою зловмисників.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень