A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Збройних сил України!!!

Дата: 04.12.2020 15:47
Кількість переглядів: 3897

Фото без опису

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил!
Щиро вітаємо вас із Днем Збройних Сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.
Український народ високо цінує ратну службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність. Віримо, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України.
Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!

Урочисті заходи пройшли у закладах освіти і культури Великоплосківської ОТГ щодо відзначення Дня Збройних сил України.

Учні початкових класів Слов'яносербського НВК взяли активну участь у конкурсі малюнків, організованого сільським бібліотекарем Левченко Людмилою "Україна бажає миру" для того, щоб підтримати наших захисників.

До дня Збройних Сил України у Великоплосківському Будинку культури пройшла святкова конкурсна програма «Зростаємо мужніми».

Дві команди «Олімп» та «Смішарики» , нагадавши присутнім, що всі вони козацького роду діти, відважні і рішучі, розпочали «запеклий бій», але не кулаками, а дружно змагаючись.

Після того, як «помірялися силами», об’єктивний підсумок протистоянню двох команд підбило уважне журі. Перемогла дружба.

По закінченню свята побажали всім представникам чоловічої статі козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили, а нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання.

У Новосавицькій ЗОШ провели годину спілкування на тему: «Наші захисники. Дякуємо вам!" Також проведено спортивні змагання "Естафета мужності". Заходи спрямовані на формування національної свідомості школярів, виховання поваги до громадян, які присвятили своє життя служінню народу!

Захист України є священним обов’язком громадянина. Кожен учень повинен добре розуміти які саме знання та навички, якості та властивості характеру потрібні воїнові на початковому етапі військової служби. Саме з цією метою вчителі молодших класів  Тростянецької ЗОШ провели естафету,,Сильні,сміливі, спритні." Також діти із задоволенням виконували вправи « Портрет»( відтворювали образ солдата), « Мікрофон відкритих думок». Виконуючи вправу « Асоціативний ряд», виявили значення слів "Патріотизм"та "Захисник". Вправа сенкан допомогла розкрити поняття "мир","війна","солдат". Провели гру на логичне мислення ,,Збери військового на службу",написали "Листи вдячності",зробили листівки. У 5 класі, класний керівник Полякова З.Л., пройшла виховна година «День Збройних Сил України» . Метою виховного заходу було ознайомити учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Запорозької Січі, із героїчними сторінками періоду XXI ст.; виховувати почуття патріотизму, людяності, любові до своєї Батьківщини. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень