A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Легалізація трудових відносин - один з ключових напрямків роботи

Дата: 04.11.2020 11:38
Кількість переглядів: 481

Фото без опису        Фахівці  Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості продовжують проводити інформаційну роботу з роботодавцями  з питань дотримання законодавства про працю та  зайнятість населення.

         Так, нещодавно, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Валентина Морук разом із головним спеціалістом - інспектором з праці   Великомихайлівської селищної ради ( ОТГ)  Галиною Гомонюк                                                              відвідали роботодавців, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі та транспорту. Мета проведення заходу -  інформування  щодо легалізації трудових відносин та неприпустимості найму працівників без оформлення трудових відносин, посилення соціального захисту працюючих громадян, запобігання порушення трудового законодавства.

          Роботодавцям надано роз’яснення про стимули від державної служби зайнятості у вигляді відшкодування роботодавцю єдиного внеску при працевлаштуванні безробітних на нові робочі місця, що є одним із дієвих інструментів у сприянні легалізації трудових відносин, організація та проведення громадських робіт та робіт тимчасового характеру.

       Також детально зупинились на питаннях підстав для проведення інспекційних відвідувань, порядку накладання та розміру штрафних санкцій при порушенні роботодавцем законодавства про працю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень