A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Кар’єрні радники, без сумнівів, допоможуть!

Дата: 18.09.2020 10:58
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

        У лютому 2020 року до Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні звернулася Ярмолюк Наталія. Не маючи ні освіти, ні досвіду роботи, дівчина була розгублена, але впевнена, що обов’язково буде працювати.  

       Наталія відразу активно почала співпрацювати зі своїм карєрним радником, яка за короткий час допомогла усвідомити особі якості й здібності. А проходження профдіагностичного тестування надало можливість розкрити свої навички та вміння в професійному розрізі.

      Після проходження запропонованого кар’єрним радником навчання в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» за професією манік’юрника  та її бажання працювати, нещодавно започаткувала власну справу – манік’юрник.

     «Я дуже вдячна службі зайнятості за увагу та допомогу. Я не просто отримала роботу, я змінила своє життя та отримую задоволення від своєї справи. У мене є робота і я впевнена в наступному дні» - такі слова були сказані Ярмолюк Наталією при зустрічі зі спеціалістами Великомихайлівської районної філії обласного центру зайнятості. 

     Впровадження інституту кар’єрних радників в службі зайнятості – це зміна підходу до роботи задля покращення сервісного обслуговування наших клієнтів. Якщо ви змушені змінити роботу або самі прагнете професійних змін– кар’єрні радники готові допомогти вам у досягненні поставленої мети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень